Multikniv c33Tx combo blad ES

Dette er en foldbar, lett lommekniv. C33TX har et 420HC kombiblad, som kan låses i åpen posisjon. Kniven kan enkelt åpnes med én hånd; enten ved å folde ut knivbladet med tommelen (ved hjelp av en stift), eller ved hjelp av Blade Launcher - teknologien. Du kan enkelt plassere pekefingeren på knivbladets dreiepunkt, dra raskt ned og på den måten vippe knivbladet opp. Det benyttes ingen fjærer i denne operasjonen, og det er dermed ikke klassifisert som springkniv.

C33TX har to skrutrekkere, og en utfoldbar karabinkrok/flaskeåpner. Den har også lommeklips. Knivens lengde lukket er 9,7 cm, og lengden på knivbladet er 6,6 cm. Vekt: 90,4 gram.

Funksjoner:
420HC kombiblad
Karabinkrok/flaskeåpner
Phillips skrutrekker
¼" flat skrutrekker


Pris 720,00 kr

Hos oss tør du å handle på nettet
   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 1 stk)

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st
Leatherman®

Siden 1983 har Leatherman produsert innovative multiverktøy. I motsetning til andre konkurrerende merker så er Leatherman et ?All American brand?, dvs alle vitale businessenheter som bl.a. produktutvikling og produksjon foregår i USA.

Verktøyene er av aller høyeste kvalitet og svært robuste; derfor kan Leatherman gi en helt unik 25-års garanti som dekker det meste.

Leatherman har et bredt sortiment som passer til de fleste brukere. Om man er profesjonell håndverker, friluftsperson, militær eller en urbanist som bor på hybel og har behov for en verktøyboks i lommeformat, så har Leatherman modellen som passer akkurat deg.


Vis samtlige produkter fra Leatherman®
Artikkelnummer LMC33TXE
Material Rustfritt stål
Emballasje Eske
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.