Trykkmann skilt design AS er en moderne og fleksibel bedrift med 7 serviceinnstilte medarbeidere


Klikk på bildet og besøk vår Facebookside!

Butikk, showroom og produksjon!

Selv om vi har et bredt spekter av produkter og tjenester, er bærebjelken i vår bedrift i hovedsak skilt og dekor. Vi har et stort produksjonslokale med en moderne maskinpark her hos oss. I tillegg har vi oppvarmet garasjehall med god plass til biler som skal profileres. Trykkmann er altså en oppdatert 29-åring - vi feirer 30-årsjubileum i 2019!I våre lokaler på Børøya har vi en flott og moderne butikk med arbeidstøy fra kjente merker som blant andre Blåkläder, Snickers og Jobman, i tillegg til ei egen skoavdeling med vernesko. Vi har eget merkehotell for våre kunder, så når det hentes ut arbeidstøy kan kunden ta med seg ferdig merket arbeidstøy etter få minutter!

I vårt showroom har vi utstilt en liten del av det vi leverer av profiltøy til "tørt" arbeid, og klassisk arbeids- og fritidstøy av høy kvalitet. Vi forhandler blant annet kjente merker som Craft, Harvest & Frost, Cutter & Buck og James Harvest. Også her tilbyr vi merking, både transfertrykk og brodering, et tilbud fler og fler benytter seg av for å gi bedriften sin en identitet.

Vi leverer alt mulig av profilartikler, vi har et lite utvalg av prøver utstilt i vårt showroom, og hvis du vil komme innom og ta ta en titt er du velkommen! Du kan også se sortimentet i våre kataloger, se oversikt over kataloger HER eller i toppmenyen.